Hyttetomter Merkeslia – Valdres

Velkommen til Merkeslia hyttefelt!

Merkeslia Hyttefelt byr på mange fritidsaktiviteter både på sommer og vinter. Merkeslia er et unikt område med variert fjellterreng i et åpent, snørik og rolig område. Hyttetomtene ligger med meget fin beliggenhet mellom Valdres og Hallingdal.

Om vinteren har du skiløypene i umiddelbar nærhet fra hytta. For familien som ønsker mer variasjon, så er Valdres Alpinsenter bare en liten kjøretur unna. Valdres Alpinsenter har nydelige familieløyper i alle typer og former på en vakker vinterdag. Alpinsenteret tilbyr 14 løyper med forskjellige vanskelighetsgrad i et moderne anlegg. Her er det også mulighet for skiskole!  

Om sommeren byr på variert sykkel og turterreng innover fjellene, med gode fiskemuligheter. Ønsker du golf, kano/kajakktur eller juvvandring med dyktige guider, så er Aurdal Fjellpark det perfekte stedet for deg. Nedenfor Merkeslia hyttefelt finner du Tisleia elv. Her er det også fantastiske fiskemuligheter! Elva løper utfra Tisleifjorden med fiskeslaget ørret. Ønsker du å fylle hverdagen din med litt historie, så er Valdresmusea noe å anbefale. 

Nedlastbare dokumenter:

Oversiktsbilder - Merkeslia hyttefelt

Andre tomteprospekter