Hyttetomter Jøratunet – Skeikampen

Velkommen til Jøratunet

Jøratunet ligger ca 750 moh. Her finner du kilometervis med løyper for et hvert behov. Det er kort kjøreavstand til Skeikampen Alpinsenter. Her er det nydelige familie løyper i alle typer former på en vakker vinterdag. Her er det også mulighet for skiskole!

Sommeren byr på turer og stisykling i høyfjellet. Du har også Skei Golf som byr på Nordens høyeste beliggende 18-hulls golfbane! Om kveldene kan du nyte padleturer i idylliske og fantastiske omgivelser på de mange vannene. Dette er en perfekt måte å utforske naturen. Innenfor ca. 1 times kjøring har du tilgang til alle OL-anleggene samt aktiviteter som rafting i Sjoa, Lilleputthammer miniatyrby, Hunderfossen Familie-park samt Lillehammer by med alle fasiliteter den kan tilby.

Adkomst Fra Oslo

Kjør E6 til Lillehammer og ta av mot Gausdal like nord for Lillehammer. Følg riksvei 255 ca. 15 km til Svingvoll. Ta av til venstre mot Skei. Derfra er de ca. 8 km til Skeikampen. Jøratunet ligger på vestre side av Peer Gyntvegen ca. 1 km etter avkjøring til Thon Hotel Skeikampen.

Klikk på bilde for å åpne katalogen

Klikk på bildet for åpne prospektet

Nedlastbare dokumenter:

Andre tomteprospekter