Hyttetomter Kanalskogen – Eidskog

Kanalskogen

Hyttetomter i Eidskog kommune på ca. 1500 kvm.

Du velger din hyttetomt med nøkkelferdig hytte levert fra Jøra Hytter. Det kan leveres forskjellige typer og størrelse som passer dine behov. Kanalskogen er et hyttefelt med plass for totalt 45 nye fritidsboliger.

Beliggenhet

Kanalskogen ligger sørvest i Eidskog kommune, lengst sør i Hedmark fylke inntil fylkesgrensen til Akershus. Området ligger på et sørvendt høydedrag som gir fin utsikt til Mortsjølungen og visuell skjerming mellom de ulike tomtene. De store utearealene gir mulighet for å velge sol eller skygge. Kanalskogen har fått navn etter Soot-kanalen som er et gammelt sluseanlegg for fløting av tømmer motstrøms og over til Haldenvassdraget. Med en avstand til Oslo på rundt en times kjøring (ca. 8 mil) og 45 minutter fra Lillestrøm er dette et ypperlig sted å ha en hytte i en ellers travel hverdag. På Kanalskogen er det lagt til rette for rolige og avslappende dager, skulle du derimot ønske en mer aktiv tilværelse på hytta, finnes flotte turmuligheter både til fots, med sykkel eller i kano. Her kan du padle kano helt til Halden, gjennom 2 sluser.

Kjøretid fra Lillestrøm – ca. 50 min. Fra Oslo – ca 50 min.

På Kanalskogen ligger alt til rette for den perfekte ferie eller helgetur. I sommerhalvåret er skogen full av både blåbær, villbringebær, tyttebær og sopparter til smakfulle retter. I dette området arrangeres tradisjonsrike arrangementer både sommer og vinter. Om sommeren inviterer blant annet Mangenskogen til uforglemmelige opplevelser på sykkelsetet. På endeløse skogsbilveier kan du nyte stillhet og møte på mange overraskende naturopplevelser.

I Mortsjølungen kan du fiske Gjedde, abbor, mort og brosme. Vekterveien er et unikt prosjekt som binder tettstedene i Eidskog sammen med sykkel- og gangstier. Hver vinter preparerer Turlaget rundt åtte mil med flotte skiløyper.

Det er også mulighet for jakt i området da kommunen forvalter 57000 m2 skog. På hytteturen kan man også velge åta en svipptur over til Charlottenberg for å handle litt. Charlottenberg ligger en halvtime unna.

Adkomst:

Fra Lillestrøm følg RV 22 gjennom Fetsund, og deretter RV 170 til Bjørkelangen. Der tar du av til venstre, og følger skilt mot Setskog. Ta så til venstre etter ca 12 km, og følg RV 21 mot Skotterud. Etter ca 9 km ser du skilt for Kanalskogen på høyre side.

Klikk på bilde for å åpne katalogen

Klikk på bildet for åpne prospektet

Nedlastbare dokumenter:

Andre tomteprospekter