Hyttetomter Høghaugen – Hafjell

Velkommen til Høghaugen Hafjell

Hyttefeltet ligger i Hafjell Sør – kun 5 minutters kjøretur fra alpinsenteret. Området ligger idyllisk og rolig til, men likevel i nærheten til det meste Hafjell har å tilby. Høghaugen har kort vei til et av Norges største alpinsenter. I tillegg har du skiløyper som går rundt hele hyttefeltet og kobles inn på resten av løypenettet. 

Fra din nye hytte på Høghaugen har du utsikt med både fakkelmannen, Synnfjellet, Jotunheimen og Rondane. Terrenget er kupert, og med bevart vegetasjon mellom tomtene.

Du vil ha utsikt mot sør og vest. Det er kun 5 minut-ters kjøretur til Hafjell alpinsenter. Høghaugen byr på mange fritidsaktiviteter både sommer og vinter. Hafjell alpinsenter har 33 nedfartsløype i forskjellige vanskelighetsgrader. Nydelige familieløyper i alle typer former på en vakker vinterdag.

Sommeren tilbyr variert sykkel og turterreng i nydelig natur. Ønsker du fart og spenning, så er Hafjell Bike Park noen å anbefale. Bike Park er ledende i Norge på heisbasert sykling. Skiheisene blir brukt som transport opp, så er det din jobb å sykle ned over igjen.

Klikk på bilde for å åpne katalogen

Klikk på bildet for åpne prospektet

Nedlastbare dokumenter:

  • 13 hyttetomter med fantastisk utsikt og svært god solgang. 
  • Fremtidige tuntomter kommer for salg.

Andre tomteprospekter