Hyttetomter Solekvea – Kvitfjell

Velkommen til Solekvea

Sju idylliske selveiertomter

Jøra Bygg AS tilbyr sju idylliske selveiertomter med den populære hyttemodellen PREG. Det er også mulighet til å få kjøpt med bod til hytta. Hyttene er levert nøkkelferdig. Hyttetomtene blir tildelt hvert sitt gårds- og bruksnummer med egen ankomst. Området får også et fellesareal for parkering. Tomtene er ikke fysisk oppmålt.

Solekvea i Kvitfjell

Solekvea byr på mange fritidsaktiviteter både sommer som vinter. Fra din nye hytte har du et unikt område med variert fjellterreng i et åpent, og solrikt område. Om vinteren har du skiløyper i umiddelbar nærhet fra hytta, med ski in/out. 

Alpinbakkene har nydelige familieløyper i alle typer former på vakre vinterdager. Variasjonen av løyper vil gi deg forskjellige vanskelighetsgrader i et moderne alpinanlegg. Sett deg ned med en kvikklunsj og nyt utsikten over Gudbrandsdalslågen til Fåvang og Ringebu. Om sommeren tilbys variert sykkel og turterreng innover fjellene, med gode fiskemuligheter.

Ankomst

Ankomst fra E6 ved Fåvang via Kvitfjellvegen fram til krysset mot Gammelsætra, der vegen tar av til høyre. Etter ca. 500m deler vegen seg og fortsetter mot Strandesætra og Hestknappen til høyre. Inne ved Gammelsætra tar en neste avkjørsel inn til venstre. Her ligger planområdet vest for Dæhli-hytta og rett sør for Hestesenteret. 

Plan og fasadetegninger

Tomteområdet på Solekvea og PREG

Klikk på bilde for å åpne katalogen

Klikk på bildet for åpne prospektet

Nedlastbare dokumenter:

Tomtedelingsplan:

Andre tomteprospekter