Slåseterlia Fjellgrend

Skei Sør: Solrik og usjenert beliggenhet med god utsikt!

Velkommen til Slåseterlia Fjellgrend

Nyt din fritid i dette populære området. Gå på ski, stå på alpint, spill golf, sykle, gå turer, fiske, padle eller slapp av. Vi i Jøra Bygg har totalt 34 tomter med en snittstørrelse på 1.400m2 i dette nye hyttefeltet. Det tas forbehold om avvik på arealer pr tomt.
Tomtene er med helårsvei, bredbånd, vann, avløp og strøm til tomtegrensen.

Dette området er for den kresne, den nysgjerrige, den eventyrlystne, den fritidsinteresserte familie med alt det Skei har å by på sommer som vinter. Skiløypene går rett utenfor hyttedøra.

Her tilbyr Jøra Bygg AS hyttetomt videre med kjøp av hytte fra Jøra Bygg AS.

Skeikampen-området tilbyr mange fritidsaktiviteter sommer som vinter. Foruten ski er det også gode muligheter for jakt og fiske, golf, tennis og ridning. Det er 150 km oppkjørte langrennsløyper på Skeikampen. Man kan gå sammenhengende fra Skeikampen til Peer Gynt Skiregion og Kvitfjell. Det utgjør over 600 km med langrennsløyper. Langrennsløypene er fordelt på skogsløyper og fjelløyper som gir muligheten til utrolige natur- opplevelser.

For å utvikle Skeikampen som skidestinasjon er det nå bygd ny ski- og skiskytterarena på Sør-Skei. Her er det også bygget ny stor sportsbutikk og matbutikk.

Nedlastbare dokumenter:

Andre tomteprospekter