T-hytte
BRA 131,7m2
4

Utsikten

Innholdsrik og romslig hytte med effektive romløsninger. Med store glassflater som inviterer naturen inn, får du en flytende overgang mellom inne og uterommet.

H-hytte
BRA 128,3m2
4

Langsua

Stor familiehytte med kjøkkenet som samlingspunkt og spisebordet kan utvides til de store anledningene. Hytta innbyr til flerfamilie/generasjonsbruk med de store oppholdsrommene inne, og ikke minst ute.

Hytte med hems
BRA 76,3m2
4

Hafjell

Hytta er tilpasset mindre tomter der du ønsker en moderne og effektiv løsning, som ivaretar utsikt og åpne løsninger. Et koselig samlingssted for familien med en god hems for ekstra sengeplasser.

Hytte med sokkel
BRA 266m2
4

Storefjell

Storefjell er en veldig romslig og flott sokkelhytte over to plan med stor garasje i kjelleren. Det er hele 3 stuer i denne modellen, 4 soverom og 3 bad som gjør dette til en utmerket storfamilie- og generasjonshytte.

Hytte med hems
BRA 50m2
2

Ruten

Hytta inviterer sola og naturen inn med denne flotte vindusfasaden! Innendørs finner du alt du trenger på få kvadratmeter. 2 romslige soverom, bad og en god, åpen stue/kjøkkenløsning.

T-hytte
BRA 98,8m2
4

Spåtind

Hytta er som skapt for utsiktstomter. Stua har vinduer i tre himmelretninger. Her kan du nyte både peiskos og utsikt, enten du er på kjøkkenet med gode venner, rundt langbordet eller har krøpet opp i sofabenken.

T-hytte
BRA 104m2
3

Sjusjøen

Romslig hytte som inneholder alt en aktiv familie trenger. Åpen og lys stue/kjøkkenløsning, godt med soverom og egen TV-stue for barna.

Hytte med oppstuggu
BRA 141,2m2
5

Rondane

Som kongsgården i eventyret troner denne hytta med sitt høyreiste midtskip. Fra balkongdøren i 2. etasje kan du skue ut over ditt «kongerike». Rondane har store romslige rom og et kjøkken som er en «kongsgård» verdig!

Hytte med oppstuggu
BRA 116,9m2
4

Nordseter

Denne staselige og innholdsrike hytta har store og gode løsninger som innbyr til mange koselige stunder. Her kan du invitere familie og venner, da hyttas “oppstuggu” gir ekstra overnattingsmuligheter og oppholdsrom.

Hytte med hems
BRA 80m2
3

Kvien

Hytta er ikke stor men rommer allikevel alt du trenger. Det overbygde inngangspartiet med svalgang gir deg et hyggelig uterom, den smarte hemsen gir ekstra soveplasser i tillegg til de 3 soverommene på hovedplanet.

T-hytte
BRA 148,2m2
4

Jotunheimen

Stor og flott hytte på ett plan tilpasset flate tomter. Det gedigne oppholdsrommet ligger sentralt i hytta, med soverom og gjesteavdeling i hver av fløyene.

H-hytte
BRA 102,8m2
4

Gråhø

En praktisk og tradisjonell hytte med spiseplassen i sentrum. Innholdsrike fløyer på begge sider gjør at hytta fungerer like godt til familieferien som på helgeturen for to.

Hytte med hems
BRA 86m2
3

Bygdin

Her er det bare å nyte utsikten enten du oppholder deg på det praktiske kjøkkenet, eller koser deg i sofaen. En veldig smart planløsning hems som tillater at storfamilien kan samles til de store anledninger.

Hytte med oppstuggu
BRA 126m2
4

Kongsvold

Denne flotte hytta passer godt i hellende terreng med sine nivåforskjeller. De store vindusflatene får naturen inn og kjøkkenet vil bli det naturlige samlingspunktet.

T-hytte
BRA 75,8m2
3

Varden

Varden er en hytte med mange muligheter! Med et stort og godt oppholdsrom med utgang direkte til den overbygde terrassen, får du en fin overgang til uterommet.

T-hytte
BRA 101m2
4

Dovrefjell

Solid og romslig hytte lever opp til sitt navn. Midtpartiet i hytta har en åpen himling som binder sammen stua og de høgreiste vinduene i karnappen.

T-hytte
BRA 85,3m2
3

Gålå

Nyt utsikten og naturen fra det åpne oppholdsrommet. En koselig og moderne hytte med effektive løsninger, her er det god plass til hele familien.